mandag den 6. december 2010

Question of the day!

Update: Mattias said that it's not him. He also said that they probably think it's him and that's why his name stands here: Youtube (0.35) But come on! They should know who sing the song, so I don't think they just guess it's him!

Okay so I got a mail from Nanna and i know a lot of other people think the same ;)
The thing is, that the themesong in Phineas and Ferb sounds like it's sung by Mattias!
Well i don't know. Yes i can hear that it sounds like him, but still i think the voice (from the themesong) is a little darker... But then again it really sounds like him :D!

But what do you think? Is this Mattias?Maybe we should ask him...

7 kommentarer:

 1. Nu ved jeg ikke præcist om det er ham der synger sangen, men jeg så en pige der postede et klip på Twitter, hvor hun havde fundet et klip, hvor der rent faktisk stod "Mattias Kolstrup" i rulleteksterne..

  SvarSlet
 2. Her: http://www.youtube.com/watch?v=v624aHXvxLY fra 0.34 -0.36

  SvarSlet
 3. han har selv skrevet at det ikke er ham.. Men alligevel- det kan bare ikke være andre!

  SvarSlet
 4. I actually think it is Mattias! :o

  SvarSlet
 5. Han var lige ved at indrømme det overfor mig og min veninde i Aarhus, fordi vi blev ved med at presse ham til at sige det. Det startede med at han sagde nej, men så sagde jeg at hans navn stod i underteksterne til sidst, og så kunne man bare se på hans ansigt at han blev nervøs, og tænkte, "Fuck nu bliver jeg opdaget!!" Men vi blev ikke færdige fordi folk stod og ventede på at få taget billede med ham, så vi ville ikke forstyrre længere.!
  Og så var det mig, som sendte det link til ham hvor hans navn står i slutningen.. Men han har aldrig svaret!

  SvarSlet
 6. Jeg synes virkelig det lyder som ham, men der må jo være en grund til ham ikke vil sige det.. Enten er det bare ikke ham, eller også er der en anden god grund.. Vi finder nok ikke ud af det :)

  SvarSlet
 7. Han synes sikkert det er pinligt at synge en introsang til en Disney-serie xD! Men det er bare mærkeligt at det lyder som ham, og at hans navn står der, og at han ikke vil indrømme det!! :-)

  SvarSlet