tirsdag den 14. juni 2011

Review from Skive by Soundtape

Read the review from Dúnés performance at Skive festival after the cut!


Soundtape.dk’s vurdering:
Dúné – Skive Festival 2011: (6/6)
Udgivelsesdato: 16. August 2010


Torsdag d. 2. juni vendte Dúné hjem til Skive, for at give koncert i hjembyen, og det gør selvfølgelig at de har noget at leve op til, når det er hjembyen de skal spille i, og  folk regner selvfølgelig med der bliver givet ekstra meget gas til denne koncert.

Siden Cecilie og Malte forlod bandet, og Mattias havde brækket hans fod pga et scenestunt i København for nogen uger siden, hvilket havde fået mig til at tvivle på om det ville være det samme som det plejer, og jeg havde regnet med at jeg lige skulle vende mig til at det nok ville være anderledes.

Da Dúné gik på klokken 21:00, kunne man mærke spændingen løbe på i alle de mennesker der var mødt op, og da de endelig var kommet på scenen og startede festen med  ”The Last Dinosaur in Congo”, en sang der blev efterfulgt af endnu en sang fra deres første album, og det virkede godt da alle burde kunne synge med på dem, de første tre sange blev kørt ud i et stræk, hvorefter Mattias fortalte om hans uheld med hans fod, og bad bandet og publikum om at danse for ham, hans bøn blev hørt og der blev danset! Selv Mattias dansede hvad han kunne, og det var noget der imponerede folket der var mødt op!

De havde valgt at præsentere et nyt nummer de kalder “All That I Have”, og det er den første sang de har præsenteret siden brudet med de to medlemmere, og det lød utrolig godt, fornemt og glæder mig til at høre mere nyt fra dem, og de offentliggjorde at vi ville få et nyt album at se i 2012.

Setlisten var godt proppet med sange fra det gamle og det nye album, og de sange de havde følt for at lave lidt om, så det lød anderledes live, blev lavet om, og det var gennemført, med flotte overgange, og gang i den på scenen fra alle 5 medlemmere, og også deres erstatning på trommerne for Malte (Morten Hellborn) gik amok på trommerne og var en god erstatning.

Denne Dúné koncert var virkelig god, dog skulle man vende sig til at Simon erstattede Cecilies vokal, men det gjorde ikke så meget, og trods Mattias’ brækkede fod var koncerten meget god, og en koncert der vil blive husket, for en af de koncerter der havde alt med sig!

Setlist:
1. Intro
2. The Last Dinosaur In Congo
3. Bloodlines
4. Heiress of Valentina
5. Heat
6. All That I Have
7. Let Go Of Your Love
8. Please Bring Me Back
9. John Wayne Vs. Mary Chain
10. Get It Get It
11. Victim Of The City
(Interlude: Champagne Supernova)
12. Dry Lips
13. Go Go Valentina
———————————————-
14. 80 Years
15. Time To Leave
16. Outro

Ingen kommentarer:

Send en kommentar