mandag den 30. maj 2011

Review from XQ28

Here is a review from xq28 for the concert in Jelling! (on danish)
They only got 3 stars...

Read it after the cut!

 
Af Mathias Bøgedal og Christian Astner, Musikanmelder
Sted: Store Scene
Dato: 28. maj 2011 kl. 16.05

Arrangør: Jelling Musik Festival
Dúné er altid klar på Jelling!
Endnu engang var Dúné ankommet til Jelling Musik Festival, for andet år i træk.
De var total klar til at give den max gas på store scene, på deres jyske hjemmebane kl. 16.05.
Dúné er som sagt inspireret af 70ernes punk, 80ernes pop og 90ernes indierock, og det kom rigtig godt frem på scenen, selvom Jelling måske lidt er en "pop festival" er der ALTID plads til lidt mere rock. De skabte en unik stemning, trods det dårlige vejr, igen igen.
Dúné fik hele Jelling i gang, da de fyrede op under hittet "Dry Lips", hvor der blev skabt en smuk fælles sang og en rigtig god kontakt mellem Dúné og publikum. Kontakten er ikke noget nyt for Dúné, som altid er gode til at mærke stemningen, og de holder sig bestemt ikke tilbage når de hopper og danser rundt på scenen! Forsangeren Matt Kolstrup (født Mattias Kolstrup) forstår virkelig at gi den gas og få fat på publikum, og han varmede alle pigernes hjerte, imens de sang med på "80 Years".

Derudover spillede de også et af deres nyere hit "Heiress Of Valentina", som dog måske er lidt for Emo agtig, men de gjorde den Jelling venlig og det gav en rigtig god effekt på publikum! Og vi må selvfølgelig heller ikke glemme den store hit single "Please Bring Me Back"

Men da koncerten var slut, var det ligesom om, der manglede noget, vi stod lidt med en tom fornemmelse, og derfor kan vi kun give dem 3 stjerner, men det går jo desværre heller ikke så godt for Dúné for tiden, eftersom Trommeslageren Malte Aarup-Sørensen har valgt at forlade bandet. Men det trodsede ikke Dúné, og vi kan lide, at de kæmper selv i de hårde tider.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar