torsdag den 2. december 2010

Song from H*A*S*H

Mattias sing this song "Altings Intethed" for the advent calender (julekalender) H*A*S*H!
Watch the calender here : Hashtv.dk

He will also be on the song "Livets Lyse Sider" (with SYS BJERRE, JOHAN OLSEN and MICHAEL MØLLER) but the video isn't out yet. The soundtrack is in stores now, so check it out if you want!

It's wierd to hear him sing on danish :D! But he sounds great like always!
More about the song after the cut!

En af H*A*S*H-soldaterne, Pinky, er en moderne mand, en emo. Og han har det simpelthen så dårligt. Han er virkelig ked af det. Ambitionen var at skrive sangen, som Michael Strunge ikke nåede at forfatte. Det synes jeg selv er lykkes med sangen, der MÅ blive en klassiker på Det Elektriske Barometer, når Mattias Kolstrup fra Duné for allerførste gang kaster sig ud i at synge på dansk og leverer det sigende omkvæd: "Jeg skriver digte i afmagt og skriger i stilhed / Forfatter af følelser om altings intethed / En smertefuld, tom tavshed / Lad mit uforløste had / Og tordenhjerte implodere i fred". Sangen er akkompagneret af en utrolig smuk musikvideo, hvor dukken bader i rosenblade (American Beauty), får granatchok sammen med sin bamse og til sidst ender som cutter. Ja, dukken er cutter.

2 kommentarer:

  1. Det er SÅ underligt at høre ham synge dansk (og videoen bare underlig), men har hørt sangen et par gange nu og synes faktisk han gør det helt godt!.. Tumbs up..

    SvarSlet
  2. Ja det er vildt underligt, og ja jeg synes også den er helt okay ;D!

    SvarSlet