mandag den 13. februar 2012

Article about Simons exit

Here is an article from poplick about Simons exit. Read it after the cut!
(only on danish)
Dúné mister endnu et bandmedlem

Dúné mister endnu et bandmedlem

Først valgte keyboardspiller Cecilie Dyrberg at droppe ud, så gik trommeslager Malte Aarup-Sørensen at gå og nu forlader endnu et medlem Dúné.

Af Kristian Dam NygaardMandag den 13. februar 2012, 11:57
I løbet af weekenden blev vi bombarderet med mails fra Dúné-fans, der spurgte, om vi vidste noget om bandets aktuelle situation. Om guitarist Simon Troelsgaard havde forladt bandet? Vi vidste ingenting. Ikke mere end, at han på Twitter ikke længere stod nævnt som guitarist i bandet. Idag faldt den triste meddelelse så: Simon Troelsgaard har forladt Dúné, så bandet, der startede som syv medlemmer, nu er nede på fire, efter keyboardspiller Cecilie Dyrberg og trommeslager Malte Aarup-Sørensen tidligere har forladt bandet.

»Vi har haft 11 fantastiske år sammen. Personligt har jeg spillet nonstop med Simon siden 1997, og vi startede bandet sammen i 2001. Jeg takker min ven af hele mit hjerte for alle de gode år og oplevelser, vi har haft sammen. Vi ønsker ham alle det bedste for fremtiden og ser frem til at dele en øl eller to med ham til sommer«, skriver forsanger Mattias Kolstup i pressemeddelelsen.

Dúné er bosat i Berlin og arbejder for tiden på deres tredje album. Det bliver spændende at høre, hvordan det kommer til at lyde, og se om der overhovedet

1 kommentar:

  1. will you make supportsite for cecilie dyrberg also when she comes out with her solo music?? i really miss her :-(

    SvarSlet