søndag den 17. juni 2012

Naked Ole

Like many other danish people Ole decided to pose like Simon Poulsen (danísh footballplayer) and he did it naked!!!

Read the article from poplick after the cut and see the picture of naked Ole :)

Dúné-Ole smider tøjet til ære for Simon Poulsen


P.s we beat you tonight Germany!

Dúné-Ole smider tøjet til ære for Simon Poulsen

På Twitter er fodboldfans begyndt at ligge billeder ud, hvor de poserer som Simon Poulsen. Ole Bjørn fra Dúné er hoppet med på trenden og går linen ud ved at smide tøjet.

Af Kristian Dam NygaardFredag den 15. juni 2012, 10:10 
Stem og påvirk top-listen over aktuelle kunstnere
Hvis du så Danmark spille mod Portugal i onsdags, så ved du sikkert, hvad dette handler om. Landsholdets venstreback Simon Busk Poulsen skulle i kampens døende minutter dække for et Portugal-skud, men i stedet for at gøre sig så bred som muligt, samlede han benene, tog hænderne om på ryggen og gav den portugisiske spiller fri mulighed for at score - hvilket han gjorde til slutresultatet 3-2 til Portugal.

Siden da er der startet en lille trend på Twitter. Under hashtagget #smalsomsimonbuskpoulsen lægger danske fodboldfans billeder ud, hvor de poserer som Simon Poulsen. National mobning vil nogen måske sige.

En af disse fodboldfans der er hoppet med på trenden er Ole Bjørn fra Dúné. Og Ole går hele vejen og har smidt al tøjet, mens han 'gør sig smal som Simon Poulsen'. Man kan godt få en smule ondt af Simon Poulsen, men det er sgu meget sjovt fundet på.
Her får du Ole fra Dúnés hyldest til landsholdsspiller Simon Busk Poulsen:

d7f34c0cb62911e1b00112313800c5e4_7

Ingen kommentarer:

Send en kommentar